maandag 5 januari 2015

Boer Zoekt Vrouw

Schaapje uit Boer Zoekt Vrouw
Gisteravond gezellig voor de tv, de kerstvakantie bijna voorbij, eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Lekker wegdromen bij dit programma. Maar wat is dat? Dat lijkt mijn schaapje wel. Schapenboer Jan op Texel krijgt een brief aangereikt van Yvon Jaspers. Daaraan hangt een gehaakt schaapje dat me erg bekend voorkomt. Briefschrijfster Ilva heeft dit schaapje gehaakt. Dit alles om boer Jan te overtuigen om voor haar te kiezen.

Het gaat heel snel. Ik tuur diverse keren naar de herhaling op Uitzending Gemist; staartje op de juiste plek, pruikje klopt. Ilva knoopt thuis de voor mij zo bekende pootjes aan haar schaapje. Alles klopt: dit moet mijn patroontje zijn. Kijk zelf ook naar het schaapje in de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw in 2015. Na ongeveer vier minuten komt het gehaakte schaapje van Ilva in beeld. Hieronder zie je een paar foto's uit deze aflevering.

Vandaag lees ik dat deze aflevering van Boer Zoekt Vrouw 3,7 miljoen kijkers heeft getrokken. Dat zijn heel veel mensen die ook het schaapje hebben gezien. Wat een fantastisch begin van het nieuwe jaar! Willen jullie ook een Boer-Zoekt-Vrouw-schaapje haken, klik dan HIER voor het patroon.

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar! En nu maar duimen dat Ilva geluk in de liefde vindt met de Texelse schapenboer.
post signature
Gehaakt schaap bij Boer Zoekt Vrouw
Foto's uit aflevering Boer Zoekt Vrouw 2015

12 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Het is natuurlijk ook een heel leuk schaapje! Ik heb dat deel van de aflevering niet gezien, ik viel er pas later in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, dat is leuk! Ja, dat schaapje was mij inderdaad ook al opgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha,ha,ha....LOL ...ja heb natuurlijk ook gekeken zoals al die andere 3,7 miljoen,maar het schaapje was me niet opgevallen....vast en zeker omdat ik ondertussen ook aan de haak was op de bank voor de tv!Wat ik overigens niet snap is dat zo'n 'lekker ding'als boer Tom met zijn maar liefst 1808 brieven niet aan een vrouw kan komen...of ja dat laatste is dan misschien wat misplaatst....hij kon er wel aankomen blijkbaar maar ze niet houden....mmmmm...wat zou daar nou aan mankeren denk ik dan!Ik ben dan ook zeer benieuwd of we deze kanjer van een boer ook in de toekomst bij terugblikken op boer zoekt boer nog eens tegen zullen komen met een dan nu ware liefde misschien?!?!? ;-)


  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was even vergeten dat de haakliefhebbers natuurlijk met een haakwerkje voor de tv zitten. Die hebben dus ook mijn schaap gemist. Hier dus de mogelijkheid tot herkansing ;-)

   Ik ben ook benieuwd hoe het gaat lopen met 'lekker ding' boer Tom, maar allereerst wil ik graag weten of boer Jan gaat speeddaten met Ilva van het gehaakte schaapje. Het camerateam van BZV is al bij haar thuis geweest. Goede kans dus?

   Verwijderen
 4. Bééééééh, wat leuk.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik herkende je schaapje ook! Leuk hoor zomaar op de tv!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed gezien! Ik vond het ook erg leuk (rest van de avond grijns op mijn gezicht), maar de eer gaat vooral naar Ilva. Zij heeft mijn schaapje gehaakt en is op het idee gekomen om hem op te sturen naar Boer Zoekt Vrouw.

   Verwijderen
 6. Ja, ik heb het ook gezien en herkende natuurlijk je schaapje, ik heb 'm zelf kort geleden ook gehaakt. Erg leuk voor je. Het is ook een super leuk patroontje.
  Groetjes,
  Akkelien (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu, een week later, heb ik de volgende aflevering gezien van Boer Zoekt Vrouw. Ilva had een speeddate met boer Jan, maar gaat niet door naar de volgende ronde. Schaapje speelde weer een rol, maar is helaas uit de serie geschreven! ;-)

  Groetjes Helena

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Gerelateerde blogposts.