OVER HELENA

Helena Haakt
Welkom op mijn blog!

Zelf maken is leuker dan kopen
Mijn naam is Helena en ik woon in een dorp aan de rand van het bos. Een paar jaar geleden heb ik mezelf leren haken. YouTube heeft talloze duidelijke instructiefilmpjes over haken. Daar zat ik dan, uren lang achter de computer met haaknaald en garen tot het eindelijk lukte. Werken met je handen is heerlijk en zelf maken is altijd veel leuker dan kopen.

Scandinavië in felle kleuren
Ik bewonder mensen met een minimalistisch huis in frisse witte Scandinavische stijl. Dat wil ik ook, maar diep in mij zit ook een liefde voor felle kleuren. Rood en oranje zijn favoriet. Niets is leuker dan daaraan toegeven. Bestaat er ook een frisse Scandinavische stijl mét felle kleuren?

Haken
In deze blog doe ik verslag van mijn haakprojecten en probeer ik mijn digitale verlegenheid te overwinnen. Als je eenmaal besmet bent met het haakvirus dan hou je nooit meer op. Er staan nog veel leuke dingen op mijn to-do-haaklijst.

Kringloop en bos
In levende lijve kunnen jullie me tegenkomen in een kringloopwinkel op zoek naar schatten of tijdens een wandeling in bos.

Contact
Heb je vragen of suggesties?  Misschien heb je zelf ook een knutselverslaving en wil je iets delen, mail me dan op helenahaakt apenstaart gmail punt com of klik HIER. Ik vind het altijd superleuk om te zien wat jullie maken van mijn patroontjes. Stuur eens een foto!

Kom gezellig nog een keertje terug op mijn blog!


post signature


Features
Houden jullie ook van link parties? Het is een leuke manier om verrassende blogs te ontdekken. Hieronder zie je op welke websites ik in het zonnetje ben gezet. Dank jullie wel voor alle aandacht!


Thank you so much for featuring my projects!


 

 


 5 opmerkingen:

 1. Hoi Helena, ik vind jouw site super!, heb er rustig in rondgekeken. Prachtig gewoon, doe zo voort!
  Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb even bij je gekeken ,echt helemaal leuk en gevarieert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Helena, wat een leuke site heb je. Heb je net ontdekt. ☺ Ga zo door. Hoe heb je precies die woonde ken aan elkaar gezet? Ik zie dat de granny's niet helemaal aan elkaar zitten. Vind het erg leuk eruit zien. Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je complimenten. Ik heb de grannies aan de achterkant samengehaakt door alleen de achterste lus van de randsteken. Doordat je niet door de hele steek haakt, lijkt het net of de grannies aan de voorkant niet helemaal aan elkaar zitten.

   Verwijderen
 4. Beste Helena,

  Vroeger spaarde ik veertjes, maar wil er eigenlijk vanaf. Kun jij er iets mee?
  Ik stuur ze met alle liefde op. Laat maar weten.
  Als je interesse hebt, dan neem ik graag contact met je op.

  Gr. Ellen (Bussum)

  BeantwoordenVerwijderen
Gerelateerde blogposts.