vrijdag 19 december 2014

De kleine dingen

Fijne feestdagen

Het jaar is alweer bijna voorbij. In mijn beleving is het jaar omgevlogen. Ondanks mijn afwezigheid zijn jullie hier toch regelmatig op bezoek geweest. Als vrienden zijn jullie aan mijn digitale keukentafel geschoven. Ik heb genoten van jullie reacties, maar vooral van de mailtjes met foto's van jullie eigen haakwerkjes. Heel erg bedankt, thank you so much en een dikke merci!

In mijn echte huis ligt er helaas geen haakwerkje op tafel, maar vooral stof. Ik heb het afgelopen jaar veel geklust en verbouwd. Het huis wordt mooi en het eind is in zicht. Een mens heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. De feestdagen worden hier gevierd zonder keuken, maar simpel spaghetti met witte bonen in tomatensaus (met gefruit uitje, beetje oregano en scheutje pittige salsasaus) is ook erg lekker. Ook geen kerstcadeautjes dit jaar; we openen gewoon één van de nog ingepakte verhuisdozen. Wat zal het een verrassing zijn om na acht maanden onze eigen spulletjes weer te zien.

Als jullie ook mijn winterkabouters van de foto willen haken, klik dan HIER voor het patroon. Ik wens jullie een hele warme kerst en een creatief 2015!

post signature

7 opmerkingen:

 1. Ook voor jullie hele fijne feestdagen en een geweldig 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jullie :

  Feestdagen vol warmte,
  licht en gezelligheid,
  een jaar van geluk
  met veel tijd om te genieten
  van de fijne dingen van het leven
  Kortom een schitterend 2015 !!!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jullie ook fijne feestdagen en een top 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook fijne feestdagen gewenst! en wat een super leuke kaboutertjes!
  Past helemaal bij de tijd van het jaar!
  groetjes iefke.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Gerelateerde blogposts.