zondag 15 september 2013

Mozaiek voegen

Mozaiek pimpelmeesje voegen
Deze week volgde ik samen met mijn collega's een workshop mozaiek. Het was de eerste keer dat ik een mozaiek met echte tegels mocht maken. Mozaieken is lekker fysiek, want je mag met een hamer (onder een doek) de tegels kapot slaan. De scherven knip je daarna in vorm met een nijptang. Mijn handpalm was de volgende dag een beetje beurs van het knippen. Ik was tevreden met mijn pimpelmees ook al liggen de tegeltjes niet allemaal gelijk.

Vandaag ga ik het dienblad voegen. Het voegspul heb ik in een zakje meegekregen. Bij gebrek aan voegrubber heb ik de deksel van een ijsbakje geknipt in de vorm van een voegrubber. Voegsel instrijken, sponzen en daarna met een droge doek de tegeltjes weer glanzend wrijven. Ik laat jullie het dienblaadje zien als het af is. 

1 opmerking:

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Gerelateerde blogposts.