vrijdag 9 augustus 2013

Schaapje haken

Schaapje haken
We zitten nu midden in vakantietijd. Af en toe valt er een vakantiegroet op de deurmat. Wie van jullie verstuurt er nog wel eens een vakantiekaartje? In dit digitale tijdperk is de ansichtkaart een zeldzaamheid aan het worden. Toch is het ontzettend leuk om een kaartje te krijgen. Ik hang ze op in de keuken en geniet mee met de afzender. Dit kaartje uit Schotland inspireerde me om weer een nieuw schaapje te haken. Ook deze lijkt op Shaun het Schaap. Het schaapje is stevig en kan gebruikt worden als sleutelhanger.  

Ik heb een patroon gemaakt van het schaapje. Als je het schaapje ook wil haken, klik dan HIER voor het patroon. Ik ben benieuwd of de schaapskudde nog groter gaat worden. 

1 opmerking:

  1. Lief schaapje. Ik vind dat vosje ook schattig.
    Shaun ga ik ook een keer maken.
    Groet Julie.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Gerelateerde blogposts.