woensdag 11 juni 2014

Koekblik

Koekblik

Koekjes zijn heerlijk! Een extra koekblik is altijd handig. Zeker als je het tegen een vriendelijk prijsje bij de kringloop kunt kopen. Ik was meteen verliefd op de kleuren en de bloemen van dit schattige blikje. Ik moest het blik wel goed boenen. De vorige eigenaar had nog wat koekkruimels bewaard. Hier en daar laat de verf los, maar dat draagt bij aan de charme van dit vrolijke blik. Sparen jullie ook oude blikjes?
post signature

5 opmerkingen:

 1. Snoezig blik. Echt leuk om koekjes in te bewaren.
  Zelf ben ik gestopt met spullen sparen. Ik probeer mijn spullen juist te minderen zodat het aantal spullen en de grootte van mijn huis goed bij elkaar blijven passen. Al is zo'n blik wel heel aanlokkelijk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om niet te veel spulletjes te verzamelen. Dat probeer ik ook, maar het wil nog niet helemaal lukken. Op Pinterest kun je spullen "sparen" zonder dat het ruimte in beslag neemt. Haakspulletjes en kleurige bolletjes wol kun je natuurlijk nooit genoeg hebben

   Verwijderen
 2. ik heb heel wat blikken, maar in de kringwinkel koop ik ze niet meer want daar zijn er erg duur geworden. Je hebt er wel een heel erg mooie gevonden trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a nice can, wonderful!! ♥
  Summerly Sunday greetings
  Nata

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik spaar blikken en heb er redelijk veel! Ik word er erg vrolijk van en vind het een mooi stukje nostalgie! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Gerelateerde blogposts.