zaterdag 24 mei 2014

Wonder-steriliseerapparaat

Sterivite wonderapparaat

Er is veel gebeurd de laatste maand. De verbouwing van het nieuwe huis is nog in volle gang. We doen veel zelf. Ik merk dat ik sterk word van al het werk. Sinds deze week staat het bed in het tuinhuis, want in huis is even geen plekje. 's Morgens word ik wakker met de vogels en loop in mijn pyjama door de tuin naar de keuken. Het voelt als op de camping; op vakantie in mijn eigen huis.

Onlangs vond ik op een rommelmarkt dit wonderapparaat. Je kunt er mee steriliseren zonder weckketel. Hoe werkt het? Je doet één eind op de fluitketel en dan komt er stoom uit het andere eind. Daarmee steriliseer je de glazen. Vernuftige moderne apparaten komen tegenwoordig niet meer in feestelijke verpakking met strik.

Kennen jullie de Sterivite? Hoe oud is het apparaat? Jaren vijftig? Kennen jullie iemand die het nog gebruikt? Ik ben zo benieuwd.

Zo werkt de Sterivite

Jarig

Vandaag is mijn blog jarig! Het is een fantastisch blogjaar geweest; veel bezoekers en volgers. Jullie lieve reacties maken mijn blog compleet. Het is altijd een feest om jullie opmerkingen te lezen. Helaas is het wat stiller geworden op Helena Haakt de laatste tijd. Door de verbouwing staan mijn haakspulletjes tijdelijk op zolder en heb ik weinig tijd gehad om te bloggen. Het gaat nog even duren, maar het komt weer goed. Als je eenmaal besmet bent met het haakvirus dan hou je nooit meer op!

post signature

6 opmerkingen:

 1. Nog nooit van gehoord ! zou dat echt werken ? Wel een toffe vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ken het niet, maar als het werkt. super toch?
  liefs sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ga zo door, zou ik zeggen.:-)

  Ik ken je apparaatje niet. Succes met de verbouwing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf apparaatje! Laat je het weten als het werkt?
  Vind de doos al leuk. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de doos ook mooier dan de inhoud! Het kan nog even duren voordat ik het ding ga testen.

   Verwijderen
 5. Ja dit apparaat werkt echt weck er al mijn fruit mee

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Gerelateerde blogposts.