donderdag 17 april 2014

Matten weven in Loppberga

Loppberga
Foto: Viktoria loppberga.blogspot.com
Al een tijdje volg ik de blog Loppberga van Viktoria uit Stallarholmen in Zweden. Zij is gek op matten weven en maakt dan ook prachtige matten. Ze gebruikt diverse soorten textiel voor haar matten; onder andere oude spijkerbroeken. Ik droom van zo'n mooie geweefde mat in mijn nieuwe huis.

Op haar blog schrijft Viktoria over haar leven als weefster en kun je haar matten bewonderen. Loppberga is beslist een digitaal bezoekje waard. Er is een vertaalknop om de tekst te vertalen. Deze blog is één van mijn favorieten.

post signature


Zweedse matten weven
Foto's: Viktoria loppberga.blogspot.com

6 opmerkingen:

 1. Thanks voor de tip! Ik ga haar volgen! Groetjes Lisanne
  draad en praat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is idd een mooie blog! Ik houd over het algemeen erg van de Skandinavische blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Op die blogs hangt vaak een heerlijke sfeer. Groetjes Helena

   Verwijderen
 3. Prachtig inderdaad! Vooral die met denim kleuren vind ik erg mooi. Ik heb nog geen winkel ontdekt, maar ik ben volger geworden en ga nog wel eens rondneuzen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Gerelateerde blogposts.