zondag 25 augustus 2013

Bramenjam

Bramenjam
De bramen zijn rijp! Het is altijd een uitdaging om bramen te plukken zonder dat je benen en armen onder de schrammen komen te zitten. De friszoete smaak van bramenjam is een paar schrammen waard. Ik geef bij jam maken de voorkeur aan speciale geleisuiker voor halfzoete jam. Doordat het minder zoet is, proef je de smaak van de vruchten extra goed. Is het niet fantastisch dat zulke lekker vruchten gratis in de natuur te plukken zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel voor je opmerking! Ook al reageer ik niet op elke opmerking, ik lees ze allemaal en word er altijd erg blij van. Alle reacties worden dan ook zeer gewaardeerd.

Thank you so much for your comment! Your comments keep me going and make me happy. If I don't reply to your comment please don't worry, because I read them all.

Jag talar svenska - Ich spreche Deutsch - Je comprends Français - Jeg forstår norsk og dansk

Gerelateerde blogposts.